tiistai 28. helmikuuta 2012

Helmikuun luetut

Tässä lumipyryn keskelle linnouttautuneena on hyvin aikaa käydä läpi helmikuun aikana lukemani ja arvioimani kirjat. Lukutahti on näyttänyt pysyvävän tammikuun kaltaisena, Yhteensä kuuteen kirjaan olen ehtinyt arvion kirjoittaa. Tällä hetkellä on kesken tuo Abercrombien Ase Itse, mutta sen arvioiminen menee varmaankin maaliskuulle. Ja sitten kirjoihin:

Helmikuun luetut:


Mukana on historiaa, fantasiaa, scifiä ja jännitystä. Eli kaikkia lempilajejani. Otan joskus kyllä tavoitteekseni lukea kerran kuussa jotain itselle vierasta genreä. Avartaisi vähän tuota kirjallista maailmaa. Se kun näihin muiden blogeihin tutustuneena tuntuu melko suppealta.
Lisäksi listalle näyttäisi eksyneen yksi novellikokoelma, joihin en aikaisemmin ole kovin tarkasti tutustunut. Tämä kokoelma nouseekin tästä joukosta ehdottomaksi helmeksi näin jälkikäteen tarkasteltuna. Pitää lukea enemmän novelleja, mikäli ne jäävät näin hyvin mieleen.

Scifi-haasteeseen tuli uusia kaksi, Pääteasema ja Harhakaupunki. Haasteen kategoriat alkavat harvenemaan, ja samalla tuntuu entistä vaikeammalta löytää sopivia kirjoja kuhunkin kohtaan. Pitää tutustua mitä muut ovat lukeneet ja ottaa vinkkejä. Saa kyllä ehdottaakin jotain. Kohtaan 7. robotit, Ajattelin lukea Asimovin robotti-sarjasta jotain.

Pidän loppuviikon talvilomaa, joten blogikin varmaan hiljenee hetkeksi. Pysykää toki linjoilla, palaan pian. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää talvilomaa! Ja kivaa että olet lukemassa Robotteja :)

    VastaaPoista
  2. Odotan kiinnostuneena mitä tykkäät Abercrombiesta. Minulle hän on Top5-kirjailija ;) Kehittynyt kirja kirjalta yhä paremmaksi.

    VastaaPoista